Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Змушував хлопчика битися головою об стіну: чоловік знущався над 5-річним пасинком, бо той погано говорить

Чоловік знущався над дитиною за те, що той неправильно вимовляв слова.

Фото donday-taganrog.ru.

Змушував хлопчика битися головою об стіну: чоловік знущався над 5-річним пасинком, бо той погано говорить

Щоб довести вину зловмисника правоохоронцям знадобилося кілька місяців

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, на цьому тижні поліцейські оголосили підозру в катуванні дитини співмешканки уродженцю Луганської області.

На сполох забила бабуся, коли побачила на тілі онука синці та гематоми. Лікарі виявили у хлопчика тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та численних гематом - на голові, в паху.

Зазначається, що чоловік знущався над дитиною за те, що той неправильно вимовляв слова (дефект мови). Як покарання 37-річний зловмисник морально принижував 5-річного хлопчика, змушуючи його всю ніч стояти в кутку або битися головою об стіну. Чоловік також бив пасинка ременем, кидав з висоти свого зросту на підлогу, бив ногами в пах.

Як уточнили в главку, ці події відбувалися приблизно протягом місяця влітку поточного року. Мати дитини протистояти чоловікові боялася, тому що сама систематично страждала від його жорстокості.

Читайте також: Не зміг пережити смерть сина: чоловік повісився у власній квартирі (Фото).

«На сполох забила бабуся, коли побачила на тілі онука синці та гематоми. Лікарі виявили у хлопчика тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку та численних гематом - на голові, в паху», – розповіли в управлінні.

Щоб довести вину зловмисника правоохоронцям знадобилося кілька місяців. Зокрема, для проведення відповідних експертиз - судово-медичних, психолого-психіатричних і комісійних.

Зловмиснику, який раніше вже був судимий за злочини проти власності, життя і здоров'я людини, повідомлено про підозру за ч. 1 і 2 ст. 127 Кримінального кодексу («катування»). Йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

 

Telegram Channel