Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
У Володимирі-Волинському затримали вантажівку з 2 400 літрами фальсифікованого алкоголю

Фальсифікований алкоголь та автомобіль вилучено.

Фото ГУ ДФС у Волинській області.

У Володимирі-Волинському затримали вантажівку з 2 400 літрами фальсифікованого алкоголю

В рамках операції «Акциз-2020» співробітниками податкової міліції у взаємодії з працівниками оперативно-розшукового відділу Луцького прикордонного загону,а автошляху Н-22 сполученням «Рівне-Луцьк-Устилуг», затримано транспортний засіб, яким здійснювалось незаконне транспортування масштабної партії фальсифікованого алкоголю

Про це інформує ГУ ДФС у Волинській області.

Так, в ході реалізації наявної оперативної інформації щодо можливого незаконного транспортування алкогольних напоїв у місті Володимир-Волинський фіскалами було затримано вантажний транспортний засіб. В ході проведення огляду автомобіля виявлено більше 2000 літрів фальсифікованої горілчаної продукції та 400 літрів спирту сумнівної якості. При цьому, у водія були відсутні будь які дозвільні документи стосовно походження та транспортування товарів акцизної групи.

За результатами проведених заходів виявлений підакциз орієнтовною вартістю 600 тис.грн. вилучено.

За результатами проведених заходів виявлений підакциз орієнтовною вартістю 600 тис.грн. вилучено. Крім того, вилучено транспортний засіб, яким здійснювалось їх незаконне транспортування.   

Реклама Google

Відносно правопорушника складено адміністративний протокол за ст.177-2 КУпАП (виготовлення, придбання, зберігання або реалізація фальсифікованих алкогольних напоїв або тютюнових виробів).

В ГУ ДФС у Волинській області попереджають, що фальсифікат виготовляється в антисанітарних умовах із сировини невідомого походження з використанням невстановлених інгредієнтів, добавок і барвників, що становлять загрозу для здоров’я і навіть для життя людей.

 

Джерело: ГУ ДФС у Волинській області.
Telegram Channel