Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Коли для Луцька куплять обіцяні нові тролейбуси

Коли куплять нові рогаті?

Фото Луцькради.

Коли для Луцька куплять обіцяні нові тролейбуси

В мерії розповіли, що тролейбусний парк поповнять 59 нових рогатих

Кабінет Міністрів України та Європейський інвестиційний банк 9 грудня уклали низку Кредитних угод на загальну суму 640 млн євро, в рамках якої 200 млн євро буде спрямовано на проєкти з покращення якості та надійності громадського транспорту у 20 містах України. Частина з цих коштів планують спрямувати на реалізацію вже другого проєкту Луцької МТГ із закупівлі 30 нових сучасних тролейбусів, повідомили в департаменті економічної політики.

 Шість тролейбусів будуть обладнані системою автономного ходу та зможуть забезпечити якісними транспортними послугами райони міста та старостинські округи, які не обладнані контактною мережею. Впровадження цих заходів заплановане на 2022-2023 роки.

Обіцяють, що до закінчення 2021 року тролейбусний парк Луцького підприємства електротранспорту поповниться на 29 нових тролейбусів, а до кінця 2023 року кількість нових тролейбусів становитиме вже 59 одиниць.

Нині триває реалізація першого транспортного проєкту – «Оновлення інфраструктури електротранспорту міста Луцька», в рамках якого передбачено закупівлю 29 сучасних тролейбусів, два з яких було поставлено цьогоріч, а решту – 27 одиниць куплять вже в новому 2021 році.

Реклама Google

В мерії обіцяють, що до закінчення 2021 року тролейбусний парк Луцького підприємства електротранспорту поповниться на 29 нових тролейбусів, а до кінця 2023 року кількість нових тролейбусів становитиме вже 59 одиниць.

Джерело: Луцька міська рада
Telegram Channel