Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
В Україну з Росії намагались ввезти контрабандою ікру: машина впала в рів і згоріла (Відео)

«УАЗ» згорів з контрабандним кав'яром.

Фото Держприкордонслужби.

В Україну з Росії намагались ввезти контрабандою ікру: машина впала в рів і згоріла (Відео)

На кордоні з Росією виявили обгорілий «УАЗ», який не зміг здолати інженерну перешкоду українських прикордонників. У мікроавтобусі були залишки контрабандних кав'ярів.

Транспортний засіб, передня частина якого височіла над ровом майже у вертикальному положенні, намагався порушити кордон на ділянці відділу прикордонної служби «Вовчанськ» Харківського загону. Серед інших елементів прикордонної інфраструктури цей сегмент облаштований так званим протиконтрабандним ровом. Саме ця перешкода й зупинила порушника.

Про це повідомили в Держприкордонслужбі.

Під час огляду транспортного засобу в ньому та поряд були виявлені залишки червоної ікри, поряд лежала тара з-під чорної ікри. Осіб в «УАЗі» чи поряд з ним не було. Ознаки горіння мікроавтобуса вказували на можливість того, що його підпалили зумисно, можливо, щоб приховати сліди протиправної діяльності.

Ознаки горіння мікроавтобуса вказували на можливість того, що його підпалили зумисно, можливо, щоб приховати сліди протиправної діяльності.

Із українського боку жодних слідів діяльності контрабандистів не виявлено. Сліди мікроавтобуса чітко свідчили, що він рухався з боку Росії. Факт, того, що УАЗ рухався з їхнього боку представники прикордонної служби ФСБ РФ визнали.

 

Джерело: Держприкордонслужба.
Telegram Channel