Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У Луцьку судили жінку, яка зламала іншій під час бійки носа

Словесний конфлікт переріс у бійку.

Фото з відкритих джерел.

У Луцьку судили жінку, яка зламала іншій під час бійки носа

Потерпіла покаялася

В обласному центрі Волині на проспекті Соборності через конфлікт побилися незнайомі жінки. Одна нанесла іншій удар ногою в обличчя, зламавши ніс. Ту жінку судили. 

Про це повідомляє ІА Волинські новини посилаючись на вирок Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Інцидент стався ще 30 квітня.  Тоді після опівночі поблизу будинку №30 на проспекті Соборності між двома жінками виник словесний конлікт. Одна взяла іншу за волосся та повалила на землю, а після цього обвинувачена вдарила потерпілу ногою в обличчя, зламавши їй носа.

Одна взяла іншу за волосся та повалила на землю, а після цього обвинувачена вдарила потерпілу ногою в обличчя, зламавши їй носа.

У суді обвинувачена розповіла, що разом з друзями вона поверталася додому, вони побачили, що на бруківці сиділа жінка, тому вони запропонували їй допомогу. За її словами, після цього підійшла потерпіла та почала втручатися, тож між ними виник конфлікт, під час якого вона вдарила потерпілу ногою в обличчя. Спочатку злочинниця стверджувала, що не штовхала та не хапала за волосся потерпілу, однак згодом все ж визнала свою вину.

Версія потерпілої дещо відрізнялася від слів обвинуваченої. Жінка розповіла, що разом з подругами вони йшли проспектом Соборності, де побачили незнайому жінку, яку вдарили, від чого та впала. Тож вона втрутилася та почала захищати побиту жінку, але її і саму побили. Зокрема, обвинувачена, схопивши її за волосся, кинула на бруківку, а після цього вдарила ногою в обличчя, зламавши ніс. Щодо міри покарання, то потерпіла покалалася на думку суду.

Врахувавши всі обставини справи, суд вирішив призначити злочинниці покарання у виді 150 годин громадських робіт.

Джерело: ІА Волинські новини.
Telegram Channel