Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Порошенко подякував США за додаткову летальну зброю

«Це саме той шлях, яким і треба йти з тим, щоб відбивати апетити російського агресора щодо України».

Фото ЄС.

Порошенко подякував США за додаткову летальну зброю

П’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» привітав ухвалення Сенатом США оборонного бюджету, який передбачає військову допомогу Україні

 Про це Порошенко написав у Facebook.

«Прекрасна новина з Вашингтону, де погоджено надання Україні чергової щорічної безпекової допомоги, включно із збільшенням підтримки летальною зброєю», – повідомляє Петро Порошенко.

Для української влади зараз ключовим є продемонструвати і забезпечити справжній прогрес України на шляху реформ у секторі безпеки і оборони.

«Це саме той шлях, яким і треба йти з тим, щоб відбивати апетити російського агресора щодо України. Для української влади зараз ключовим є продемонструвати і забезпечити справжній прогрес України на шляху реформ у секторі безпеки і оборони», – наголошує Порошенко.

П‘ятий Президент України, зокрема, подякував співзасновнику та співголові Групи підтримки України в Сенаті США сенатору-республіканцю Роберту Потрмену.

«Щиро вдячний сенатору Робу Портману за проактивну позицію на підтримку нашої держави на засадах багаторічної стратегії зміцнення Збройних сил України та консолідації трансатлантичного фронту єдності і солідарності з Україною!», – пише Петро Порошенко.

Telegram Channel