Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Комплексувала, бо повна: дівчина носила тісний корсет три роки, щоб зменшити талію до 40 сантиметрів (Фото)

Замість звичайних методів схуднення Кобко вирішила використовувати корсет.

Фото ukrrain.com.

Комплексувала, бо повна: дівчина носила тісний корсет три роки, щоб зменшити талію до 40 сантиметрів (Фото)

Частина фахівців підкреслила, що подібна худорлявість не має нічого спільного з красою

26-річна мешканка Берліна Мішель Кобко через комплекс повноти три роки проходила в тісному корсеті. Німкеня зменшила свою талію до 40 см. Про це пише bigmir.net.

Я категорично не хотіла сідати на дієту, бо знала, що це марно. Рідні наполягали на тому, що я повинна пишатися своєю 64-сантиметровою талією, але я дивилася в дзеркало і плакала.

«Я категорично не хотіла сідати на дієту, бо знала, що це марно. Рідні наполягали на тому, що я повинна пишатися своєю 64-сантиметровою талією, але я дивилася в дзеркало і плакала», – розповідає дівчина.

Читайте також: «Я не помру»: українка сама собі робила ін'єкції, тепер її вилиці розміром з кулак (Фото).

Замість звичайних методів схуднення Кобко вирішила використовувати корсет. В результаті, дівчина так звикла до незручної деталі гардеробу, що практично не знімала його три роки - вона навіть спала в корсеті. В результаті об'єм талії дівчини зменшився на 14 см і зараз становить 40 см. Тим не менш, цей результат Кобко вважає недостатнім. Їй хочеться побити рекорд американки Кеті Юнг: при зрості 165 сантиметрів вона володіє осиною талією в 38,1 сантиметра.

«Що б мені не говорили, на мій погляд, у мене ідеальна фігура. Після того як у мене звузилася талія, я стала більш впевненою і полюбила своє тіло. Я серйозно налаштована побити рекорд Кеті. Повірте, ви ще про мене почуєте», - говорить дівчина.

При цьому, медики поставилися до такої методики схуднення несхвально. За їх словами, подібний спосіб може призвести до важких пошкоджень внутрішніх органів. Вони порекомендували тим жінкам, які мріють про зміни, спробувати досягти їх як-небудь по-іншому. 

 

 

 

Telegram Channel