Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Погода на понеділок, 14 грудня: пора братися за ум

Колись цього дня розпочинався навчальний рік.

Martin Vorel

Погода на понеділок, 14 грудня: пора братися за ум

На Наума допоможіть своїм дітям виконати домашні завдання

Якою буде погода на Волині завтра:

14 грудня у Луцьку буде хмарно. Вночі та вранці невеликий мокрий снiг. Видимість 1-3 км.Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці туман, ожеледь. Видимість в тумані 200-500 м. На дорогах ожеледиця. Вiтер пiвнічно-захiдний, 5-10 м/с. Температура вночі 0-2° морозу, вдень 0-2° тепла.

Хмарна погода очікується і на теренах Волинської області. Вночі та ранком невеликий мокрий снiг. Видимість 1-3 км. Вдень без істотних опадів. Вночі та вранці місцями туман, ожеледь. Видимість в тумані 200-500 м. На дорогах ожеледиця. Вiтер пiвнічно-захiдний, 5-10 м/с. Температура протягом доби від  3° морозу до 2° тепла.

 

Найтепліше 14 грудня було у 1979 році – плюс 9,3 градуса, найхолодніше – у 1963-му – мінус 19 градусів.

Народний прогноз погоди:

14 грудня вшановується пам’ять святого пророка Наума. У народі цього святого називали Грамотником, оскільки в цей день у давні часи (з 1 грудня за старим стилем) починали вчити дітей грамоті. Навчальні «муки» дітей доповнювались вітром, який був дуже характерним у день пророка Наума: «Прийшов Наум, зимній вітер подув». Якщо вітер з південно-західного переходив у західний чи північно-західний, чекали посилення морозів.

Прогноз погоди на післязавтра:

15 грудня очікується хмарна погода. Без істотних опадів. Вночi та вранцi мiсцями  туман, слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вiтер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночi від 4º морозу до 1º тепла,  вдень від 1° морозу до 4° тепла. 

 

 Читайте також: «Гримуча суміш» – ​природний антибіотик, або як зміцнити імунітет вдома.

 

Telegram Channel