Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
П'яний винуватець потрійної ДТП на Відродженні – учасник Луцької Федерації Автоспорту. Оновлено (Фото, відео)

На автомобілі винуватця ДТП – символіка клубу.

Фото volynnews.

П'яний винуватець потрійної ДТП на Відродженні – учасник Луцької Федерації Автоспорту. Оновлено (Фото, відео)

Авто, за кермом якого він був, має відповідну символіку, а сам водій брав участь в заходах автоклубу

Молодик, який у нетверезому стані скоїв зіткнення з трьома автомобілями, є учасником Луцької Федерації Автоспорту «Lutsk Racers». Про це пише ІА «Волинські новини».

Юнак, який перебував за кермом, учасник місцевого автоклубу «LutskRacers», членів якого звинувачували в трощінні лампадок, які запалили в пам’ять про жертв Голодомору.

Нагадаємо, ввечері 12 грудня на проспекті Відродження водій легковика Skoda на великій швидкості врізався в бус та протаранив ще два автомобілі. Згодом виявилося, що водій був в стані сильного алкогольного сп’яніння. Відео моменту ДТП потрапило на камеру відеореєстратора очевидця.

Читайте також: Моторошна ДТП: два автомобілі перетворилися на металобрухт, водій загинув, пасажир-підліток у лікарні (Фото).

Як стало відомо Інформаційному агентству Волинські Новини, юнак, який перебував за кермом, є добровільним учасником місцевого автоклубу «LutskRacers», членів якого звинувачували в трощінні лампадок, які запалили в пам’ять про жертв Голодомору. Проте представники клубу відхрестилися від участі в цьому інциденті.

На автомобілі винуватця ДТП – символіка клубу.

Також на сторінці клубу є відео, на якому видно, що водій на цьому ж авто бере участь у зимовому любительському дрифті.

Проте у коментарі ІА Волинські Новини очільник клубу Андрій Марчук зазначив, що інформація про членство в клубі водія-винуватця ДТП не відповідає дійсності. Адже він є не членом, а добровільним учасником.

«Таку наклейку може отримати будь-хто. Він не є членом, а добровільним учасником. Він познайомився з нами, коли ми організовували благодійні поїздки в дитячі будинки. Допомагав у цих заходах, брав участь, передавав кошти. Так, він приїжджав до нас на любительський дрифт, але таких людей приїжджає десятки».

Що стосується інциденту з лампадками, то, зі слів Андрія Марчука, учасники клубу не причетні до цього інциденту:

«Ми дійсно були в той вечір на Замковій площі, але лише приїхали, постояли деякий час і роз’їхалися. Дрифтили і під час цього понищили лампадки водії, які приїхали після нас, а стосунку до нас вони не мають жодного».

Андрій Марчук зазначає, що клуб займається організацією спортивних заходів, а також благодійністю. І ні клуб, ні його керівник не несуть відповідальності за дії учасників поза клубними заходами.

«Під час організації перегонів наше завдання забезпечити безпеку учасників та глядачів. Я не можу і не маю контролювати дії учасників чи членів клубу поза клубними заходами в їхньому повсякденному житті», – зазначає керівник клубу.

Зазначимо, що з травня 2020 року клуб має офіційну реєстрацію громадської організації. Відповідно до даних бази YouControl, повна назва – «Громадська організація Луцька федерація автоспорту Луцьк.Рейсерс».

 
 

 

 

Telegram Channel