Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Волині з авто, яке потрапило у ДТП, вирізали пасажирку

Аварія сталася в Іваничівському районі

Фото: У ДСНС України у Волинській області.

На Волині з авто, яке потрапило у ДТП, вирізали пасажирку

За минулий тиждень підрозділи Управління ДСНС України у Волинській здійснили 18 виїздів на проведення аварійно-рятувальних робіт, ліквідували 22 пожежі

Знешкодження вибухонебезпечних предметів

За минулий тиждень працівниками групи піротехнічних робіт аварійно-рятувального загону спецпризначення УДСНС України у Волинській області  вилучено та знищено 22 вибухонебезпечних предмети вибухонебезпечних предметів часів Другої Світової війни.

Аварійно рятувальні роботи

В Іваничівському районі на трасі «Нововолинськ – Іваничі» через зіткнення легкового та вантажного автомібілів одна з пасажирок легковика опинилася затиснутою у деформованому внаслідок удару авто. За допомогою гідравлічного інструменту рятувальники 5-ої Державної пожежно-рятувальної частини міста Нововолинська деблокували потрепілу та транспортували її до карети швидкої допомоги.

В Іваничівському районі на трасі «Нововолинськ – Іваничі» через зіткнення легкового та вантажного автомібілів одна з пасажирок легковика опинилася затиснутою у деформованому внаслідок удару авто.

Пошуково рятувальні роботи

13 грудня від оператора «102» поступило повідомлення про те, що в місті Ковель на річці Турія під час вилову риби чоловік провалився під лід. Особовим складом чергового караулу 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини  проведено пошуково-рятувальні роботи, під час яких виявлено тіло потопельника та доставлено на берег річки (за допомогою човна та рятувальної мотузки). Причина смерті встановлюється.

Щодо обстановки з пожежами

8 грудня до служби 101 від громадянки надійшла інформація, що під час пожежі, що трапилася у селі Микове Ківерцівського району, виявлено тіло громадянина  Михайла К., 1996 р.н.

Надання допомоги по запобіганню поширення захворюваності на коронавірусну інфекцію COVID-19

За минулий тиждень проведено дезінфекцію 419 об’єктів. Протягом 17.03 - 13.12.2020 року силами У ДСНС в області проведено спецобробку дезінфікуючими засобами 7938 об’єктів.

Джерело: ДСНС Волині
Telegram Channel