Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Крадуть ліс: затримали двох волинян із завантаженими деревом автомобілями

Триває досудове розслідування.

Фото Pixabay.

Крадуть ліс: затримали двох волинян із завантаженими деревом автомобілями

Такі факти правоохоронці виявили у Рожищенському та Ківерцівському районах

На Волині поліцейські продовжують викривати крадіїв лісу. За обома випадками тривають досудові розслідування розпочаті за ст. 185 та 246 Кримінального кодексу України.  Незаконно здобуту деревину вилучили.

Для транспортування деревини чоловік найняв автомобіль КАМАЗ. Викрадений ліс та автомобіль поліцейські вилучили.

У п’ятницю, на території Рожищенського лісництва правоохоронці попередили крадіжку сосен. Транспортний засіб, завантажений 18-ма колодами відповідної деревини, виявили представники  громадськості. На місце прибули співробітники поліції, працівники лісового господарства.

З’ясувалося, що 18 колод породи сосна із ділянки у лісі викрав 45-річний житель Ківерцівського району. Для транспортування деревини чоловік найняв автомобіль КАМАЗ. Викрадений ліс та автомобіль поліцейські вилучили.

За фактом крадіжки відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 185 Кримінального  кодексу України.

Читайте також: Відволіклася на хвилину: у волинянки з під носа вкрали коня і підводу.

Наступного дня, у п’ятницю на автодорозі у селі Вишнів Ківерцівського району співробітники групи реагування патрульної поліції затримали автомобіль Chrysler Voyager, під керуванням 28-річного жителя цього ж району. В салоні транспортного засобу знаходилися колоди дуба, довжиною понад 1 м.

На місце прибула слідчо-оперативна група. Автомобіль та деревину вилучили.

Поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 246 Кримінального кодексу України. Йдеться  про незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу.

Telegram Channel