Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Порно на парах: студенти захищають свого викладача, бо його заняття найцікавіші (Фото, відео)

За сьогодні вдалось зібрати 211 підписів.

Фото з телеграм-чату.

Порно на парах: студенти захищають свого викладача, бо його заняття найцікавіші (Фото, відео)

Студенти першого курсу Інституту комп’ютерних наук Національного університету «Львівська політехніка» проходили контрольну роботу, у якій демонструвалися порнографічні зображення

Викладач Дмитро Зербіно, який розробив програму для тестування, стверджує, що це «релаксуючі зображення», які відповідають певній «методиці навчання».

Як повідомляло Громадське про інцидент розповіла випускниця «Львівської політехніки» Наталія Кіндратів. Її слова підтверджують відео спілкування студентів із викладачем і проходження контрольної, які є в нашому розпорядженні.

Порнографічні зображення (йдеться про зображення жіночих геніталій на весь екран) показувалися в програмі, яку Дмитро Зербіно розробив для тестування студентів. У розмові з ним вони говорять, що їм ще не виповнилося 18 років.

Студенти, які не мають можливості підписатися, тому щознаходять не в університеті, надсилають фото свого підпису та номер телефону, аби за необхідності його підтвердити.

У коментарях під постом Кіндратів про ситуацію нинішні й колишні студенти «Львівської політехніки» захищають Дмитра Зербіна. «Такого хорошого викладача ще треба пошукати. До речі, кожен студент має право вибору, бачити картинки «порнографічного» характеру чи нейтрального, до прикладу природи», — пише, приміром, Ксенія Ільницька.

Колегія і профком студентів та аспірантів оформили зверенення до своїх колег, де висвітлили власну позицію: «Ми будемо відстоювати права студентів, які стали на захист педагога. Їх думка та відгуки є надзвичайно важливими в будь-якій ситуації», – йдеться у документі.

Студент-активіст Іван Бойко навіть створив чат у телеграмі, де кожен із прихильників викладача може висловити своє ставлення до інциденту. Мало того, у суботу, 12 грудня, студенти зібралися на вулиці Бандери під головним корпусом університету й почали збирати підписи на підтримку Дмитра Зербіно.

«Студенти, які не мають можливості підписатися, тому що знаходяться не в університеті, надсилають фото свого підпису та номер телефону, аби за необхідності його підтвердити», – розповідає студент «політеху».

«За сьогодні вдалось зібрати 211 підписів. Наразі ми ще маємо тімбілдинг біля головного корпусу. Будем ше 1-2 год. Хто ще не встиг, пишіть, підійдете до нас», – пишуть у чаті.

 

 


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel