Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
В Україні почали приймати заявки ФОПів на отримання 8 тисяч гривень допомоги

Допомога підприємцям.

Фото УНІАН.

В Україні почали приймати заявки ФОПів на отримання 8 тисяч гривень допомоги

За перші 10 годин роботи послугою скористалися понад 5 тисяч осіб

Портал «Дія» відсьогодні почав приймати заявки на отримання 8 тисяч гривень одноразової допомоги від держави найманим працівникам, які втратили частину зарплати внаслідок запровадження карантинних обмежень, та фізичним особам-підприємцям (ФОП), які втратили частину доходу внаслідок карантину.

Про це повідомив на своїй сторінці у фейсбуці прем’єр-міністр України Денис Шмигаль, інформує УНІАН.

«Відсьогодні портал «Дія» почав приймати заявки на отримання 8 тисяч одноразової допомоги від держави. За перші 10 годин роботи послугою скористалися понад 5 тисяч осіб», - заявив він.

Шмигаль зауважив, що наймані працівники та фізичні особи-підприємці, діяльність яких підпадає під заборону в період посиленого карантину в січні, можуть оформити заявку на отримання допомоги з 14 до 31 грудня.

Заявку на отримання допомоги можна отримати з 14 до 31 грудня.

Читати також: Як волинським підприємцям отримати одноразову матеріальну допомогу.

Прем’єр додав, що зробити це можна на порталі «Дія» в особистому кабінеті або через застосунок, обравши розділ «Послуги».

«Заповнення заяви забере не більше 5 хвилин, а гроші автоматично будуть зараховані на особистий гривневий рахунок після перевірки даних. Уряд робить усе, аби кошти кожному надійшли якнайшвидше», - запевни він.


 

Джерело: УНІАН
Telegram Channel