Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
У волинському місті ялинку вже 30 років прикрашає одна й та сама людина

Щороку ялинка все красивіша.

Фото "Буга".

У волинському місті ялинку вже 30 років прикрашає одна й та сама людина

Цьогоріч ялинку поставили живу, а наступного новорічне дерево може бути штучним

У Нововолинську на площі В’ячеслава Чорновола 14 грудня почали прикрашати головну ялинку міста. Вже 30 років поспіль це робить водій автовишки Геннадій Полтавець. 

Про це повідомляє інтернет-видання «Буг».

Наразі новорічне дерево почали прикрашати іграшками та вогниками. Роботи виконують працівники виробничого управління комунального господарства. Серед них – Геннадій Полтавець. Він наряджає головну ялинку міста вже 30-й рік поспіль.

Головну різдвяно-новорічну красуню висотою 12 метрів встановили ще 9 грудня. Зрізали дерево в приватному секторі. Коштувала ялинка місту три тисячі гривень.

Пан Геннадій працює водієм автовишки. І у його обов’язки входить привезти дерево, встановити, а потім допомогти прикрасити його, аби тішило місцевих мешканців і гостей міста.

Чоловік пригадує, що спочатку ялинки ставили на центральній площі, де зараз пам’ятник Тарасу Шевченку. За його словами, прикрашати ялинку буває важкувато, адже автовишка не призначена для роботи взимку, однак за три десятиліття він уже звик до усіх труднощів.

Генадій зауважує, що ялинки щороку привозять з різних місць. Можуть нововолинці самі зателефонувати і запропонувати своє дерево, яке росте в них біля будинку.

Працівник комунального підприємства каже, що з кожним роком новорічна красуня у Нововолинську краща:

«В мене є багато фотографій ялинок. Але з кожним роком вони гарніші, але й роботи, відповідно, стає більше. Наша робота прикрасити, підключити усі вогники, щоб світилися», – мовив Геннадій Полтавець.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Інтернет-видання "Буг".
Telegram Channel