Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Без дискусії не обійшлося: як пройшла сесія Нововолинської ОТГ

На сесії також проголосували за створення восьми постійних комісій.

Фото БУГ.

Без дискусії не обійшлося: як пройшла сесія Нововолинської ОТГ

Друге пленарне засідання другої позачергової сесії Нововолинської міської ради, на відміну від попередніх, пройшло в спокійній атмосфері

Тридцять два присутні депутати з 34-х оперативно голос ували за питання порядку денного. Хіба що незначна дискусія розгорілася навколо того, чи є сенс проводити голосування окремо по призначенню старост Благодатної селищної, Грибовицької та Грядівської сільських рад та чи відповідає призначеній посаді попередній голова Олександр Топорівський, якого міський голова Борис Карпус запропонував на затвердження депутатів.

Міські обранці затвердили старостами: Благодатної селищної ради – Олександра Топорівського, Грибовицької та Грядівської сільських рад – Інну Степюк та Руслану Романець.

Він пояснив, те, що кандидат навчається у Києво – Могилянській академії й займається написанням проєктів, ще більше утверджує в думці про правильний вибір і, як гласить закон, це прерогатива очільника міста.

Нагадаємо, після обговорення міські обранці затвердили старостами: Благодатної селищної ради – Олександра Топорівського, Грибовицької та Грядівської сільських рад – Інну Степюк та Руслану Романець. Їх, відповідно, ввели в склад виконкому міської ради. Затвердили положення про старост.

Читайте також: У Нововолинській міськраді – новий депутат.

Реклама Google

На сесії також проголосували за створення восьми постійних комісій. Звучали зауваження, що це забагато, і є загроза, що через відсутність кворуму вони працюватимуть неефективно Борис Карпус зазначив, що його команда взяла курс на зміни, на динамічний розвиток, тому прислухалися до думки депутатів щодо їхнього бажання працювати в якомусь вузькому напрямку. Наприклад, через необхідність реформувати житлово – комунальне господарство цю сферу відділили від земельного питання, яке після приєднання сіл потребує скрупульозного вивчення. Так і по інших комісіях.

 

Telegram Channel