Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
 Небайдужі волиняни повідомили про незаконний вилов риби

З першого листопада на водоймах Волині діє осінньо-зимова заборона на рибальство у зимувальних ямах.

Фото vl.darg.gov.ua.

Небайдужі волиняни повідомили про незаконний вилов риби

Подія сталася на озері Домашнє

13 грудня на «гарячу лінію» Волинського рибоохоронного патрулю надійшло повідомлення від небайдужих громадян про порушення Правил рибальства на озері Домашнє, поблизу села Кримно Старовижівського району. Про це повідомляє Волинський рибоохоронний патруль.

Реклама Google

Державні інспектори рибоохорони оперативно прибули на вказане місце події. Під час обстеження водного об’єкту спільно з громадянами, які повідомили про правопорушення, виявили безгосподарське майно. З водойми вилучили вісім одиниць сітних знарядь лову, загальною довжиною 400 метрів. Склали акт виявлення безхазяйного майна, знаряддя лову вилучили.

З водойми вилучили вісім одиниць сітних знарядь лову, загальною довжиною 400 метрів. Склали акт виявлення безхазяйного майна, знаряддя лову вилучили.

«Ми вдячні кожному небайдужому рибалці за активну позицію у сфері збереження рибних запасів. Закликаємо громадськість і надалі інформувати рибоохоронний патруль про порушення правил рибальства. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства – прохання повідомляти на номер «гарячої» лінії рибпатрулю: (067) 360-78-40», – повідомив начальник Волинського рибоохоронного патрулю Тарас Куньчик.

З першого листопада 2020 року на водоймах Волині діє осінньо-зимова заборона на лов водних біоресурсів у зимувальних ямах. Триватиме вона до початку весняно – літньої заборони на період нересту водних біоресурсів 2021 року. Також з 1 грудня заборонено вилов раків у річках та водоймах Волинської області. Ця заборона триватиме до 31 березня наступного року.

Telegram Channel