Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Порошенко під ДБР: Тетяна Чорновол героїня Революції Гідності, вона знаходиться під захистом українського народу

«Я ще раз наголошую – ми Тетяну не залишимо наодинці, вона знаходиться під охороною українського народу. Запам’ятайте і почуйте».

Фото ЄС.

Порошенко під ДБР: Тетяна Чорновол героїня Революції Гідності, вона знаходиться під захистом українського народу

П’ятий Президент, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко під стінами ДБР підтримав Тетяну Чорновол, яку намагаються звинуватити у навмисному убивстві під час трагічних подій Революції Гідності

Порошенко зауважив, що нинішня влада Зеленського відпускає в Росію справжніх злочинців, натомість переслідує українських патріотів.

«Ви сподівалися Тетяну залякати. Ви відкрили ящик Пандори пред’явленням цього звинувачення. Бо до цього ви відпустити в Росію беркутівців, на руках яких кров Небесної Сотні. Їх ви відпустити до Росії. Потім ви відпустили до Росії Цемаха, на руках якого кров безневинних жертв рейсу МН17», – нагадав Порошенко.

Ви сподівалися Тетяну залякати. Ви відкрили ящик Пандори пред’явленням цього звинувачення. Бо до цього ви відпустити в Росію беркутівців, на руках яких кров Небесної Сотні. Їх ви відпустити до Росії. Потім ви відпустили до Росії Цемаха, на руках якого кров безневинних жертв рейсу МН17.

«Потім ви відпустили до Росії «вагнерівців». Із ризиком для життя українські розвідники зібрали їх усіх, все це кодло, яке вбивало українців і мали затримати їх на території України. Ви злили інформацію, вчинивши державну зраду, відпустити їх до Росії. А зараз ви перешкоджаєте створенню тимчасової слідчої комісії у Верховній Раді щодо державної зради», – зазначає п’ятий Президент.

Реклама Google

«Ви намагаєтеся руками Татарова, і Бабікова, і Смірнова зараз відмазати навіть Януковича. Ви намагаєтеся зараз зробити з Тетяни людину, яка винна в Революції Гідності. Я вам наголошую: за участь в Революції Гідності у тій ролі, яку зіграла Тетяна, будуть давати ордени. Будуть нагороджувати державними нагородами», – переконаний Петро Порошенко.

Він наголосив, що сьогодні цим псевдообвинувачувальним вироком ДБР винесло вирок собі. «Слідчі, які це підписали, ви будете за це відповідати. Це я вам обіцяю. Ви будете відповідати не лише в Україні, ви будете відповідати перед всім світом. Ви цим підписали вирок собі, своїй системі», – зазначив Порошенко.

«Саме такі як Тетяна складають символ українського політика, українського добровольця, українського волонтера, символ жінки – українки. Абсолютно безкомпромісна, жінка, яка втратила на війні чоловіка, яку намагалися залякати тітушки, але яка сміливо виступала і проти Януковича, і проти його тітушок, і проти Портнова, і проти тих, хто в ДБР намагався займатися політичними переслідуваннями опозиціонерів. На передньому краї була Тетяна Чорновол», – нагадав Порошенко.

«Я ще раз наголошую – ми Тетяну не залишимо наодинці, вона знаходиться під охороною українського народу. Запам’ятайте і почуйте», – застеріг лідер опозиції.

Джерело: ЄС.
Telegram Channel