Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
На Волині жителі вимагали від міського голови припинити вирізувати дуби

Вимогу-звернення підписали 47 людей.

Фото Ківерцівська міська рада.

На Волині жителі вимагали від міського голови припинити вирізувати дуби

Про зустріч з виборцями повідомили на сторінці Ківерцівської міської ради у фейсбуці

Мер Олександр Ковальчук та працівники апарату зустрілись з жителями Ківерців, які звернулись до місцевої влади щодо вирізування дубів поруч з вулицями Чубинського та Кобилянської на околицях міста.

Реклама Google

Основні вимоги: негайно зупинити вирізування дубів та вжити заходів для недопущення таких дій в подальшому заради збереження осередків віковічних дерев для майбутніх поколінь, створити на даній території міську зелену паркову зону для відпочинку.

Основні вимоги: негайно зупинити вирізування дубів та вжити заходів для недопущення таких дій в подальшому заради збереження осередків віковічних дерев для майбутніх поколінь, створити на даній території міську зелену паркову зону для відпочинку та рекреації ківерчан, утворити комісію з обов'язковим включенням представників громадськості для погодження контролю за вирубками лісу довкола міста.

Нагадаємо, у Луцьку затвердили старост у приєднаних до міста громадах.

Окрім цього люди звернулися до представників влади з наступними питаннями: маршрутного таксі по місту, з пропозицією впорядкування території на «старому» міському цвинтарі, ремонту дороги по вул.Залізниця, відсутністю освітлення певних частин вулиць.

Telegram Channel