Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Руслан»: дівчина набила на все обличчя ім'я свого хлопця (Фото)

Волинь-нова

«Руслан»: дівчина набила на все обличчя ім'я свого хлопця (Фото)

Дівчина каже, що про таке рішення не шкодує

Російський татуювальник Руслан Туманянц із Саранська став скандально відомим на весь світ після того, як намалював 56 зірок на обличчі дівчинки-підлітка з Бельгії, а на обличчі своєї нової дівчини – власне ім'я великими латинськими літерами.

Дівчина дозволила зробити татуювання на своєму обличчі всього лише через день після того, як вони зустрілися. Пара познайомилася в «Фейсбуці». Тепер на обличчі у Лесі красується ім'я «Руслан», написане великим готичним шрифтом.

Читайте також: Чоловік видалив вуха і зберігає їх у банці, планує відрізати ще й кінчик носа (Фото 18+).

Нову «жертву» Руслана звуть Леся, вони народилися в одному місті. Дівчина дозволила зробити татуювання на своєму обличчі всього лише через день після того, як вони зустрілися, познайомилася пара у фейсбуці. Тепер на обличчі у Лесі красується ім'я «Руслан», написане великим готичним шрифтом. Леся пояснила, що зробила це з любові і відданості коханому.

«За місяць спілкування в чаті ми зрозуміли, що у нас великі почуття один до одного і спільні цілі в житті, - розповіла Леся. Зустріч в Москві тільки підтвердила нашу любов і бажання бути разом все життя. Я вибрала шрифт і намалювала ескіз. Чому саме на обличчі? Тому що я хотіла показати те, що найважливіше в моєму житті - це моя любов і ім'я самого головного людини в моєму житті Руслана. З гордістю ношу його ім'я на своєму обличчі! Я дуже його люблю!»

 

 

Telegram Channel