Курси НБУ $ 39.60 € 42.44

ТАБІР ПІД ОПІКОЮ ЦЕРКВИ

Днями почав функціонувати табір праці і відпочинку «Прикордонник» , розташовавний на мальовничому березі Бугу поблизу Нововолинська. Але гостинно відкрив двері цей заклад під дещо іншою, так би мовити, егідою: взяли його під свою опіку віруючі церкви Святої Трійці християн віри євангельської і, зокрема, її пастор, заступник єпископа по Волинській області Володимир Грицак.

Днями почав функціонувати табір праці і відпочинку «Прикордонник» , розташовавний на мальовничому березі Бугу поблизу Нововолинська. Але гостинно відкрив двері цей заклад під дещо іншою, так би мовити, егідою: взяли його під свою опіку віруючі церкви Святої Трійці християн віри євангельської і, зокрема, її пастор, заступник єпископа по Волинській області Володимир Грицак. Після кількарічного простоювання, що було спричинене недостатнім фінансуванням, тут проведено гарний ремонт семи будиночків, завезено обладнання, інвентар.
У першому заїзді буде оздоровлено 95 хлопчиків і дівчаток — сиріт, напівсиріт і тих, хто проживає у малозабезпечених сім’ях. А взагалі до кінця літа у «Прикордоннику» побуває близько 300 хлопчиків та дівчаток. Варто зазначити, що оновлений табір — здравниця для дітей — це результат співпраці міської влади, її голови Віктора Сапожнікова, управління освіти міськвиконкому з віруючими церкви християн віри євангельської, які проводять велику благодійну і просвітницьку роботу у місті. А тому вихователями у ньому працюватимуть і педагоги. До речі, за словами пресвітера церкви Володимира Грицака, у них є цікаві задуми і плани по створенню оздоровчого комплексу не лише для дітей, а й дорослих.
Алла ЛІСОВА,
влас.кор. «Волині».
Telegram Channel