Курси НБУ $ 39.00 € 42.16
Волинян застерігають: не вірте телефонним дзвінкам від «фахівців податкової служби»

Бережіться шахраїв!

Фото: kaktusmedia.info

Волинян застерігають: не вірте телефонним дзвінкам від «фахівців податкової служби»

У переддень новорічно-різдвяних святкувань зростає ймовірність шахрайських дій з боку зловмисників. Зокрема, певні особи можуть телефонувати до платників податків нібито від імені фахівців податкової служби та спонукати їх до неправомірних дій, - застерігають у секторі з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області

Оскільки така практика неодноразово мала місце в минулому, в Головному управлінні ДПС у Волинській області просять платників податків не реагувати на прохання шахраїв та негайно повідомляти про факти вимагання неправомірної вигоди Національну поліцію України. 

Водночас у податковій службі Волині нагадують, що про порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби на Волині  варто інформувати  сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області  на електронну адресу [email protected].

Водночас у податковій службі Волині нагадують, що про порушення антикорупційного законодавства посадовцями податкової служби на Волині  варто інформувати  сектор з питань запобігання та виявлення корупції Головного управління ДПС у Волинській області

Інформація у такому повідомленні  повинна стосуватися конкретної особи та містить фактичні дані, які можуть бути перевірені, а також підкріплена доказами. 
Варто врахувати, що повідомлення про корупцію, які надходять через спеціальну електронну поштову скриньку, надсилаються у вигляді скан-копії або фотокопії звернення з підписом викривача та зазначенням дати. Надана інформація є конфіденційною та розголошенню не підлягає.

Telegram Channel