Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
Акція «Новорічний GIG» від інтернет-провайдера «Мережа Ланет»

Акція «Новорічний GIG».

Фото www.lanet.ua.

Акція «Новорічний GIG» від інтернет-провайдера «Мережа Ланет»

Висока швидкість Інтернету відкриває можливості швидкої роботи з об'ємними документами, дозволяє створювати сховища даних, відкриває миттєвий доступ до них, економить час і дає можливість працювати оперативніше та продуктивніше

У сучасному світі гігабітний Інтернет є не розкішшю, а радше необхідністю. Оскільки багато хто перейшов на віддалену роботу та дистанційне навчання, швидкості провайдера в 100 Мбіт/c вже недостатньо. До того ж із кожним роком все більшу популярності набирають професії блогера або стримера. Для них швидкість Інтернету — одна з умов роботи, адже чим вища якість трансляції на Twitch або чим швидше вийшов ролик на Youtube, тим більше шансів утримати глядачів у себе на каналі.

Щоб забезпечити безперебійний доступ до мережі для всіх користувачів, уникнути постійних зависань і завантажувати великі за об'ємом файли в короткі терміни, варто задуматися про гігабітний Інтернет. Висока швидкість Інтернету відкриває можливості швидкої роботи з об'ємними документами, дозволяє створювати сховища даних, відкриває миттєвий доступ до них, економить час і дає можливість працювати оперативніше та продуктивніше. Швидкість провайдера при підключенні до гігабіту досягає 1000 Мбіт/с.  Тому напередодні зимових свят інтернет-провайдер Мережа Ланет порадує жителів Володимир-Волинського новою акцією.

Новорічний GIG — акція інтернет-провайдера, що надає можливість підключитися до гігабітного Інтернету на 3 місяці всього лише за 100 грн. Разом з гігабітом ви також отримуєте доступ до ТБ-пакету «Core». Акція Новорічний GIG триватиме з 15 грудня 2020 по 14 січня 2021 року. У цей період до святкового тарифу зможуть підключитися нові абоненти на ті, хто не користувався послугами Мережі Ланет протягом 90 днів. 

Акція Новорічний GIG триватиме з 15 грудня 2020 по 14 січня 2021 року. У цей період до святкового тарифу зможуть підключитися нові абоненти на ті, хто не користувався послугами Мережі Ланет протягом 90 днів. 

Якщо сумніваєтесь, чи варто підключатись до нового тарифу, можете випробувати вдачу та взяти участь у конкурсі. На сторінках інтернет-провайдера в Instagram і Facebook буде розіграно по 300 підключень до тарифу як для діючих, так і для нових абонентів. У разі виграшу, скористатися послугами провайдера та підключитися до тарифу можна до 31.01.2021 року. Врахуйте, що виграшні періоди не сумуються, їх можна підключити тільки один раз.

Акція «Новорічний GIG.
Акція «Новорічний GIG.

 Крім максимально вигідних умов підключення до гігабіту, Новорічний GIG — це можливість зробити добрі справи і допомогти людям. Адже при підключенні тарифу виручені кошти будуть передані в фонд БО Дарунок и направлені на покупку обладнання в реанімаційне відділення Хмельницької міської дитячої лікарні. Не забувайте проявляти активність в період конкурсів, адже кожен лайк, репост і коментар рівноцінний 1 грн в БО Дарунок. 

Новий рік — пора дива, тому не пропустіть шанс вигідно скористатися послугами провайдера та зробити добро тому, хто цього потребує! Слідкуйте за сторінками Мережі Ланет в Instagram і Facebook, щоб ознайомитися з умовами конкурсу та допомогти дітям. 

За детальною інформацією звертайтесь: м. Володимир-Волинський, вул. Роксолани, 6, [email protected]. Телефон: (03342) 3-48-00 .

Джерело: www.lanet.ua
Telegram Channel