Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
На Луцькому аеродромі приземлився військово-транспортний літак з Мелітополя

Луцький аеродром.

Фото ОВАЛ.

На Луцькому аеродромі приземлився військово-транспортний літак з Мелітополя

Під час посадки військо-транспортного літака була велика вологість повітря, закдяки чому вдалось зафіксувати ефектний момент

Волинські авіалюбителі зафіксували на Луцькому аеродромі посадку військово-транспортного літака зі складу 25-ї бригади, аеродром якої базується в Мелітополі Запорізької області.

Фото та відео літака, який йде на посадку опублікували на сторінці Організації Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ» (Луцький Аероклуб «Крила Волині» «ОВАЛ») у фейсбуці.

«Це знову був легендарний борт № 76732, який в 2000 році приймав безпосередню участь у легендарній експедиції «Україна - Північний полюс -2000», про що свідчить відповідна емблема на його борту. Ця експедиція тривала з 4 по 21 квітня 2000 року та вперше в історії України була проведена з метою популяризації України як могутньої авіаційної та спортивної держави світу», – йдеться в поваідомленні.

 

Реклама Google

Під час посадки військо-транспортного літака була велика вологість повітря, закдяки чому вдалось зафіксувати ефектний момент, як вологе повітря на консолях крила даного літака ущільнюється та стікає з випущених закрилків двома струменями, схожими на дим чи водяну пару.

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Організація Волинських Авіалюбителів «ОВАЛ»/Луцький Аероклуб «Крила Волині».
Telegram Channel