Курси НБУ $ 39.60 € 42.28
Астролог попередила, чого не можна дарувати на Новий рік

«Коханим – прикраси з дерева і металлу».

Фото Гештальтклуб.

Астролог попередила, чого не можна дарувати на Новий рік

Цієї новорічної ночі не варто дарувати халати, піжами, рушники, тапки, мобільні телефони і гаманці, а також усього, що підкреслює багатство і статус

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

«Не демонструйте комусь власну заможність, - каже астролог. – Починається ера винаходів. Цінуватимуться креативні речі, новітні технологічні винаходи або виготовлені власноруч речі».

Дітям даруйте рухливі іграшки, які розвивають увагу й інтелект.

Сильними 31 грудня будуть Марс, Юпітер і Сатурн.

«Ці планети пов'язані із технікою, дерев'яними та металевими виробами, - говорить Максимова. – Тому варто дарувати набори будівельних та туристичних інструментів, корисну техніку для дому, ліхтарики, цікаві технічні винаходи. Важливою буде не вартість, а практичність подарунку».

Дітям даруйте рухливі іграшки, які розвивають увагу й інтелект.

«Коханим – прикраси з дерева і металу. Хочете порадувати господиню, презентуйте мікрохвильову піч, кавомолку, кухонний комбайн – пристрої, які полегшать роботу на кухні. Уникайте усього, що пов'язане з вогнем. Не варто презентувати свічок і запальничок. Добрим подарунком буде годинник. Краще механічний. Він підкреслить швидкоплинність та важливість часу, спонукає до дій», - каже Олена Максимова.

Telegram Channel