Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
На Камінь-Каширщині відновили 19 кілометрів розбитих доріг (Фото)

Нові дороги.

Фото – САД.

На Камінь-Каширщині відновили 19 кілометрів розбитих доріг (Фото)

До сіл доїхати буде легше

Цьогоріч на Волині відремонтовано понад 48 км територіальних автомобільних доріг, із яких 19 км – на Камінь-Каширщині поблизу районного центру.

Як повідомили в Службі автомобільних доріг області, відновлено ділянку автошляху Т-03-08 Любомль – Дубечне – Здомишель – Ратне – Камінь-Каширський – Любешів – /Р-14/, протяжністю 10,8 км, що пролягає від райцентру до села Видерта.

Відновлено ділянку автошляху Т-03-08 Любомль – Дубечне – Здомишель – Ратне – Камінь-Каширський – Любешів – /Р-14/, протяжністю 10,8 км, що пролягає від райцентру до села Видерта.

У рамках поточного середнього ремонту тут проведено влаштування нового асфальтобетонного дорожнього покриття на проїзній частині та з’їздах з дороги, облаштовано заїзні кишені і посадкові майданчики, замінено та встановлено нові дорожні знаки, нанесено дорожню розмітку.

Ще понад 8 км відремонтовано цьогоріч на автошляху Т-03-11 /Р-14/ – Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – /М-19/ – Колодяжне – Локачі – /Н-17/ на ділянці м. Камінь-Каширський – с.Нуйно.

На цьому об’єкті ремонтні роботи також прямують до завершення. Дорожнє покриття відновлено, наразі дорожники досипають та упорядковують узбіччя. Згодом тут з’являться нові дорожні знаки та розмітка. Підрядник – ТОВ «ПБС».

 

 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Джерело: Служба автомобільних доріг області
Telegram Channel