Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
«Я ризикнула всім»: Ксенія Мішина пояснила, чому в фіналі Холостячки обрала Олександра Еллерта

«Я пішла за велінням серця».

Фото Факти.

«Я ризикнула всім»: Ксенія Мішина пояснила, чому в фіналі Холостячки обрала Олександра Еллерта

За словами актриси, в житті їй не раз доводилося приймати складні рішення

Актриса Ксенія Мішина відповіла на критику підписників, які залишилися незадоволені фіналом проєкту Холостячка. Переможцем реаліті став комік та сценарист Кварталу 95 Олександр Еллерт, який вже двічі був одружений. Про це пише НВ.

Артистка зізналася, що пройшла не легкий шлях та була чесна з учасниками. Холостячка також підкреслила, що іскра між нею та Еллертом виникла ще на самому початку шоу.

Мені було боляче читати таку кількість токсичних та образливих коментарів на адресу мене і мого рішення лише тому, що я пішла за велінням серця.

 

 

 «Не приховую, що мені було боляче читати таку кількість токсичних та образливих коментарів на адресу мене і мого рішення лише тому, що я пішла за велінням серця. Пішовши на проєкт, я ризикнула всім, оголивши свою душу й пообіцявши собі та вам чесну історію. Я зробила все, що залежало від мене і в тому числі була чесна в фіналі, перед багатомільйонною аудиторією. Я розумію вас, переглянувши змонтований за певними законами жанру відеоматеріал, дуже складно судити про те, хто яка людина і вже тим більш заглядати в майбутнє, вирішуючи чи правильно я вчинила. Це був не легкий шлях ні для кого з нас: ні для мене, ні для чоловіків. Коли в справу вступають емоції та почуття, а на кону твоє життя, складно покладатися тільки на логіку, погодьтеся. Якщо вже бути зовсім відвертою, я увійшла в ті двері, які відкрилися мені з найпершої зустрічі. Багато з вас справедливо помітили, що іскра між мною та моїм обранцем виникла ще на самому початку шоу. Та й моєю метою, коли я йшла на проєкт, було пізнати себе, пізнати інших чоловіків, побачити їх і усвідомити в душі свої справжні бажання й очікування. Я свідомо йшла на зближення з тими, хто відгукнувся, щоб пізнати себе та їх якнайкраще. І хочеться вам цього чи ні, це і є суть цього реаліті», — пише Мішина.

Реклама Google

За словами актриси, в житті їй не раз доводилося приймати складні рішення. «Звичайно, як і більшість жінок, я щиро хочу, щоб мене кохали, піклувалися, захищали й оберігали та йшла в тому числі за цим, але в першу чергу, за коханням. Проєкт показав мені одну важливу річ: я самодостатня особистість, й чоловік для мене перш за все така ж особистість, а не закриття дефіцитів у моєму житті. У мене лише одне життя і я живу чесно та з гордо піднятою головою. Мені не раз доводилося приймати складні рішення, але я ніколи ні про що не шкодувала й завжди переконувалася в тому, який чудовий задум Творця. Я з вдячністю приймаю все, що відбувається і знову розумію, як все, що відбувається показує важливі аспекти в житті нашого суспільства, цілої країни. Жінки, милі, ми повинні бути добрішими одна до одної. Поки ви не дасте розуміння, кохання, прийняття й поваги до інших, ви не зможете дати це перш за все самі собі! Адже щастя в вашому житті починається перш за все з вас самих», — підсумувала зірка.

Бізнесмен Олексій Тригубенко з повагою поставився до рішення актриси, хоча не приховував, що йому боляче від того, що Мішина не прийняла його пропозицію.

Джерело: НВ.
Telegram Channel