Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Страшну ДТП, у якій постраждала дитина, спричинила скандальна луцька підприємиця (Відео)

Тривають слідчі дії.

Фото volynnews.

Страшну ДТП, у якій постраждала дитина, спричинила скандальна луцька підприємиця (Відео)

Подробиці аварії встановлюють правоохоронці

Винуватицею нічної аварії у Луцьку, в якій постраждала п'ятирічна дитина, стала скандально відома луцька підприємиця Інна Вільчинська.

Про це повідомляють фейсбук-користувачі, які впізнали жінку, пишуть Волинські новини з посиланням на Конкурент.

Читайте також: На залізничній колії у Львові знайшли пораненого чоловіка.

32-річна водійка Audi Q5 допустила зіткнення з Chevrolet Aveo, який відкинуло на смугу зустрічного руху, а далі в’їхала в Renault Megane.

Нагадаємо, луцька підприємиця прославилась тим, що влаштувала у себе в магазині «Бруклін» справжнісіньке трудове рабство. Зокрема, вона хотіла змусити продавчинь працювати на неї неофіційно, а потім і взагалі звинуватила їх у недостачі. А продавчині працювали по 15 годин на добу – з 7:00 до 22:00, і зарплати за це мали аж по шість тисяч гривень.

На відео з наркодиспансеру видно, як жінка відмовляється пройти перевірку на драгері.

ДТП за участю трьох авто сталася пізно ввечері 19 грудня на проспекті Відродження в Луцьку. Попередньо поліція встановила, що 32-річна водійка Audi Q5 допустила зіткнення з Chevrolet Aveo, який відкинуло на смугу зустрічного руху, а далі в’їхала в Renault Megane.

За словами свідків аварії, водійка Audi перебувала у стані алкогольного сп'яніння. У поліції кажуть, що відібрали необхідні зразки в наркодиспансері, результат дослідження буде через кілька днів.

Медики госпіталізували до лікарні 5-річну пасажирку одного з легковиків з важкими травмами: нині їй надають необхідну допомогу. Також у лікарні перебуває пасажирка Audi Q5, яка отримала тілесні ушкодження.

 

Telegram Channel