Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Охоронці нічного клубу в Луцьку побили поліцейського

Правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту.

Фото Pixabay.

Охоронці нічного клубу в Луцьку побили поліцейського

Зловмисники затримані, їм загрожує обмеження волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк

Учора, 19 грудня, близько 23-ї години, охоронці одного з нічних закладів у Луцьку нанесли тілесні ушкодження дільничному офіцерові поліції під час виконання ним службових обов’язків. Поліцейський отримав інформацію, що в клубі триває розважальний захід, який продовжуватиметься після 23 години, що, відповідно до нових обмежень Кабінету Міністрів, заборонено.

Поліцейський показував охоронцям посвідчення і наголошував на дотриманні діючих заборон і карантинних обмежень, ті схопили його та вивели з закладу, нанісши тілесні ушкодження.

Сам заклад після 22 години, за отриманою інформацією, продовжував приймати замовлення відвідувачів і проводити розрахункові операції, що також заборонено новими обмеженнями.Зауважимо, що всередині перебувало чимало відвідувачів, яких туди пропускали, за інформацією поліції, «по знайомству» чи «по дзвінку» – звісно, всі вони не дотримувались карантину і порушували встановлені правила. Під час того, як поліцейський показував охоронцям посвідчення і наголошував на дотриманні діючих заборон і карантинних обмежень, ті схопили його та вивели з закладу, нанісши тілесні ушкодження.

Нагадаємо, на залізничній колії у Львові знайшли пораненого чоловіка.

36-річний поліцейський не госпіталізовувався. 22-річний та 28-річний нападники були затримані відповідно до ст. 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за ст. 345 ККУ (умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків). Нині очікується погодження прокуратурою їм підозр у скоєному.Такі дії караються обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий строк.

Джерело: Сектор комунікації поліції Волинської області.
Telegram Channel