Курси НБУ $ 39.55 € 42.06
Назвали YouTube-Андона року та кращі відеопроєкти

YouTube-Андоном року в Україні назвали Анатолія Шарія.

Фото Pixabay.

Назвали YouTube-Андона року та кращі відеопроєкти

Перша українська YouTube-премія «Паляниця Awards», створена редакцією «Телебачення Торонто», назвала переможців. Головні нагороди «YouTube-канал року» та «Людини року» отримали Ukraїner та Сергій Стерненко відповідно. Які ще були категорії та хто у них переміг — пропонуємо ознайомитись нижче

Переможців першої YouTube-премії оголосили у неділю, 20 грудня, передає «Громадське». Так кращими стали:

Український YouTube-канал року: канал Ukraїner - медіа-проєкт, що розповідає про життя українців та громад по всій території України. Номінантами у цій категорії також стали «Канал ім. Т.Г. Шевченка», «KOLEGI STUDIO», «GeekJournal», «ТРЕНДЕЦЬ» та «Чоткий паца».

Людина року в Українському YouTube: активіст Сергій Стерненко. Також номінували політика та шоумена Сергія Притулу, блогера Артема Албула (канал «Клятий раціоналіст»), письменника та ветерана війни Валерія Ананьєва та реп-виконавицю Alyona Alyona.

Найкраще відео українського YouTube EVER:«Україна з неба, Ukraïner». Також серед номінантів були кліп гурту Kazka на пісню «Плакала», відео, де на президента-втікача Януковича падає вінок, а також ще низка популярних мемних відеокліпів.

YouTube-Андон року в Україні: блогер Анатолій Шарій. Окрім нього номінувались також речник української делегації в ТКГ Олексій Арестович, колишній журналіст та політик Олександр Дубінський, блогер Дмитро Гордон та Олеся Медведєва, ведуча «Страна.юа».

YouTube-інтерв'юер/інтерв’юерка року: блогер Дмитро Малеєв (канал Dima Maleev), який зазвичай розповідає про життя в США. Переможець зробив лише одне інтерв'ю з кандидатами на посаду мера Львова Андрієм Садовим та Олегом Синюткою.

Відкриття року в українському YouTube: Канал імені Т.Г. Шевченка, де брати Капранови розповідають про українську історію. Серед номінантів у цій категорії також були канали «Загін кіноманів», «Твоя Підпільна Гуманітарка», «Naz Kamaz», «Історія без міфів», «Я І МОЇ КОЗИ» та «Ragulivna».

Розумний український YouTube: канал «Клятий раціоналіст». Серед інших найрозумнішими каналами в українському YouTube відзначили Vlog Юліана Чаплинського, канали «Твоя Підпільна Гуманітарка», «Історія Без Міфів» та «Довколаботаніка».

Музичний кліп року: гурт KALUSH — «Зорі». Також номінувались Джамала та Альона Альона — «Жалі», THE UNSLEEPING — «Ptaha Fred», Бумбокс feat Крихiтка — «Ангела», паліндром — «не дожив», Tvorchi — «Мова тіла» та The HardKiss — «Гора».

YouTube-Андон року в Україні: блогер Анатолій Шарій. Окрім нього номінувались також речник української делегації в ТКГ Олексій Арестович, колишній журналіст та політик Олександр Дубінський, блогер Дмитро Гордон та Олеся Медведєва, ведуча «Страна.юа».

Українське YouTube-розчарування: Володимир Зеленський. Також в цю категорію потрапили продюсер Потап та компанія, виконавці Alina Pash та Джері Хейл тощо.

YouTube-срач року: Тренди українського YouTube VS Твої смаки.

Telegram Channel