Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У місті на Волині пройшов чемпіонат України зі спелеотехніки (Фото)

Цей спорт потребує багатоденної підготовки та тренувань.

Фото: ГО «Тивер».

У місті на Волині пройшов чемпіонат України зі спелеотехніки (Фото)

У Ківерцях зустрілися зацікавлені печерним світом і скелелазінням спортсмени з Києва, Полтави та Луцька

19 грудня на базі центру підготовки юних рятувальників «Тивер» відбувся чемпіонат України зі спелеотехніки. про це інформували у ГО «Тивер». До «Тиверу» завітали спортсмени з міста Києва, Полтави та Луцька.

Реклама Google

Міський голова Ківерцівської громади - Олександр Ковальчук, урочисто привітав спортсменів зі святом та побажав вдалих змагань.

Впродовж дня спортсмени змагалися в надзвичайно складних дистанціях.

Команду «Тивер» на змаганнях представляли: Охоцький Дмитро та Едуард Хижун, які змагалися в категорії «Дорослі новачки», а також Катеринко Павло, Пелькало Станіслав та Панасюк Олександр в категорії «Юніори».

Впродовж дня спортсмени змагалися в надзвичайно складних дистанціях.

За підсумками змагань Охоцький Дмитро та Катеринко Павло здобули бронзову нагороду у своїх категоріях

Довідково. Чемпіонат України зі спелеотехніки 2020 (І відкритий чемпіонат Волині з вертикальної техніки SRT) проводиться в межах проекту «Навчайся. Здобувай. Перемагай», який реалізується громадською організацією «Гірсько-спелеологічний клуб «Стохід» завдяки підтримці в рамках конкурс грантів за проектом «Участь в дії: практики взаємодії влади та громади», який впроваджується громадською організацією «Розвиток Волині» та фінансується Фондом підзвітності Мініс.

 
 

 

Telegram Channel