Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Рівненщині сталася смертельна автотроща за участі п'яти автівок (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото suspilne.media.

На Рівненщині сталася смертельна автотроща за участі п'яти автівок (Фото)

У ДТП є один загиблий та троє травмованих

На Рівненщині сталася масова аварія за участі п'яти автомобілів, під час якої загинула людина.

Про це повідомляє Суспільне.

Причиною аварії став виїзд однієї з машин на зустрічну смугу.

Аварія сталася на трасі Київ-Чоп вчора, 20 грудня, поблизу села Грушвиця, близько 17:30. У автопригоді є один загиблий та троє травмованих. Причиною аварії став виїзд однієї з машин на зустрічну смугу.

Як інформувало Суспільне раніше, автотроща сталась на міжнародній трасі Київ-Чоп біля Грушвиці Рівненського району, це 20 кілометрів від міста.

Читайте також: «Її б розірвали на місці»: свідок розповів деталі аварії у Луцьку за участі скандальної підприємиці (Відео).

Реклама Google

Як розповіла речниця Нацполіції області Марія Юстицька, слідчі встановили попередні обставини автопригоди. За версією правоохоронців, 48-річний кермувальник на бусі «Mercedes-Benz» рухався у бік Львова, на зустрічній смузі він зіткнувся з легковиком «Mercedes-Benz». Після цього легковик «Mercedes-Benz» відкинуло на зустрічну, там він зіткнувся із «Peugeot Partner». Тим часом бус зіткнувся з іще двома автомобілями, які їхали в бік Рівного, це вантажівка «Iveco» та легковиком «Ford Mondeo».

У цій аварії загинув водій автомобіля «Peugeot», це 56-річний житель Рівненського району. Крім того, тяжкі травми отримав 47-річний водій вантажівки зі Львова. Його ушпиталили.

Інших учасників інциденту медики оглянули, зі слів речниці поліції, вони від ушпиталення відмовились.

На місці працювали патрульні та слідчі.

 

 

Telegram Channel