Курси НБУ $ 39.59 € 42.26
У Луцьку хочуть реконструювати площу біля РАЦСу

Площа біля РАЦСу.

Фото ІА Волинські новини.

У Луцьку хочуть реконструювати площу біля РАЦСу

Уже є проєкт реконструкції самого приміщення РАЦСу

Площу перед Палацом урочистих подій, що в Луцьку, як і саме приміщення планують відремонтувати.

Про це йшлося 21 грудня під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, передає ІА Волинські новини.

Як повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук, управління архітектури та містобудування організовує всеукраїнський архітектурний конкурс на найкращу концепцію облаштування території РАЦСу.

«Однозначно, цю площу будемо ремонтувати, бо вона серед інших в Луцьку в найгіршому стані. Вона – напіваварійна», – сказав мер.

 Конкурс виграли архітектори з Одеси і вже є проєкт реконструкції приміщення Палацу урочистих подій зі збереженням функціональної частини та облаштуванням там філії ЦНАПу. 

Щодо самого приміщенню РАЦСу, то вже розроблено проєктно-кошторисну документацію, за якою проведено всеукраїнський конкурс.

«Конкурс виграли архітектори з Одеси, і в нас є проєкт реконструкції цього приміщення Палацу урочистих подій зі збереженням функціональної частини та облаштуванням там філії ЦНАПу, адже ЦНАП, що на вулиці Лесі Українки, в силу свого місцерозташування, не справляється – є проблеми з доїздом, парковками. Свого часу з тодішнім виконувачем повноважень міського голови ми їздили в Мінрегіон, нам обіцянли кошти. На жаль, вони не надійшли. Цього року ми подавали проєкт реконструкції РАЦСу на ДФРР. Побачимо, якими будуть результати голосування», – розповів Поліщук.

Джерело: ІА Волинські новини
Telegram Channel