Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
На Рівненщині чоловік задушив рідну матір

В цьому будинку проживала бабуся.

Фото Національної поліції України.

На Рівненщині чоловік задушив рідну матір

До поліції вчора, 20 грудня, близько 11 години повідомила 56-річна жителька селища Мізоч Здолбунівського району, що у будинку сусідки вона виявила господиню без ознак життя

Під час поверхневого огляду тіла судмедексперт виявив ознаки насильницької смерті — гематоми в області шиї. Тіло 81-річної пенсіонерки направили на експертизу. Відповідно до лікарського свідоцтва смерть жінки настала внаслідок механічної асфіксії.

42-річному зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства.

 

Загибла проживала разом із 42-річним сином, який ніде не працює та зловживає алкогольними напоями. Спочатку від будь-яких показів він відмовлявся та запевняв, що матір сама померла. Однак, зібрана слідова інформація та доказова база свідчили про протилежне.  

Нагадаємо, волинянин, який до смерті побив знайомого, відсидить за ґратами сім років.

«42-річному зловмиснику повідомили про підозру у вчиненні умисного вбивства за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, — повідомив начальник Здолбунівського відділення поліції Олександр Годун. — Слідчі також підготували клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у виді тримання під вартою».

Відповідно до санкції статті жителю Мізоча, який хоч і раніше в поле зору правоохоронців не потрапляв, загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від семи до 15 років.

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel