Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
У Зеленського сфальсифікували інтерв’ю виданню The New York Times

в Президента скористалися репутацією The New York Times для політичної маніпуляції.

Фото: 4studio.com.ua.

У Зеленського сфальсифікували інтерв’ю виданню The New York Times

В газеті Зеленського розпитують про співпрацю з олігархом Коломойським, а на сайті президента про це нічого нема

На сайті президента Володимира Зеленського опублікували сфальсифіковане інтерв’ю, яке глава держави дав американському виданню The New York Times.

Про це у Facebook написав політолог, народний депутат VI скликання Віктор Уколов, пише Четверта студія з посиланням на Прямий.

«На мою думку, у Зеленського поставили його вище The New York Times – мабуть, вперше в історії цієї газети фальсифікували інтерв’ю.

Уколов додав, що як журналіст він би подавав до суду за подібні фальсифікації.

Докази:

  • 1. В газеті Зеленського розпитують про співпрацю з олігархом Коломойським, а на сайті президента про це нічого нема;
  • 2. В газеті нічого немає про Порошенка, а на сайті президента є;
  • 3. В газеті нічого немає про Діснейленд та Голлівуд, а українцям розповіли, що це слова Зеленського, нібито, з інтерв’ю», – написав політолог.

Уколов додав, що як журналіст він би подавав до суду за подібні фальсифікації.

«Бо це право редакції (визначати – ред.), які відповіді брати, а що проігнорувати, як суб’єктивне, брехливе та заангажоване» – наголосив ексдепутат.

Він також підкреслив, що розміщуючи неопубліковані в газеті відповіді під виглядом інтерв’ю, у Зеленського скористалися репутацією The New York Times для політичної маніпуляції.

Уколов також відмітив, що чергова згадка про п’ятого президента Петра Порошенка свідчать про усвідомлення Зеленським того, що він програє лідеру «Європейської Солідарності».

«Те, що Зеленський знову згадує попередника тішить – значить внутрішньо він постійно порівнює себе з Порошенком і дратується, бо розуміє, що йому програє», – зазначив політолог.

Telegram Channel