Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Купили пельмені, а решту не віддали: чоловік молотком побив сусідів

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Купили пельмені, а решту не віддали: чоловік молотком побив сусідів

За фактом події відкрито кримінальне провадження

В Арцизькому районі Одеської області поліцейські затримали 33-річного чоловіка за підозрою в замаху на вбивство сусідів.

Правопорушник молотком розбив голови чоловіку та дружині. Наразі постраждалі перебувають у лікарні. Стан 57-річної жінки стабілізувався, а за життя її 33-річного співмешканця досі борються медики.

На прохання господаря сімейна пара купила за його 300 гривень пакет пельменів. Коли зловмисник не побачив решти, жорстоко розправився з подружжям.

Як стало відомо, на потерпілих правопорушник напав у себе вдома, куди вони прийшли як гості. На прохання господаря сімейна пара купила за його 300 гривень пакет пельменів. Коли зловмисник не побачив решти, жорстоко розправився з подружжям.

Читайте також: Кашляв у салоні: таксист висадив пасажирку на половині шляху через прохання вдягнути маску.

«Слідчі Арцизького відділу поліції кваліфікували дії правопорушника як замах на вбивство. Зараз у провадженні у ч.2 ст.15 та ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України триває досудове розслідування. Фігурант затриманий в порядку ст. 208 КПК України. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне ув'язнення », – повідомили в поліції.

Telegram Channel