Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Помер чоловік, який потрапив під колеса «жигулів» на Рівненщині (Фото)

Правоохоронці встановлюють усі обставини ДТП.

Фото Національної поліції України.

Помер чоловік, який потрапив під колеса «жигулів» на Рівненщині (Фото)

Повідомлення про автопригоду з потерпілим між селами Береги-Перевередів надійшло до поліції вчора, 21 грудня, близько 18 години

Правоохоронці на місці встановили, що 43-річний житель села Княгинине Млинівського району, водій автомобіля «ВАЗ-2101», не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожню обстановку та допустив наїзд на 63-річного пішохода, жителя села Бокійма. 

Реклама Google

Зі слів водія, він не побачив пішохода, який перетинав проїзну частину у невстановленому місці. 

Потерпілого доставили до Млинівської ЦРЛ. Попри вжиті реанімаційні заходи врятували життя його не вдалося — сьогодні вночі він помер.

Зі слів водія, він не побачив пішохода, який перетинав проїзну частину у невстановленому місці. 

Читайте також: На Волині вантажівка на смерть збила 47-річного пішохода.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Водій за результатами огляду на стан сп’яніння був тверезий, однак, в нього у рамках кримінального провадження відібрані зразки крові. Автомобіль з механічними пошкодженнями доставлений на територію відділення поліції.

Поліцейські нагадують, що за межами населених пунктів пішоходи, які рухаються узбіччям чи краєм проїзної частини, повинні йти назустріч руху транспортних засобів, а у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості обов’язково мають використовувати світлоповертальні елементи (стрічку, наклейку, жилет тощо). 

Джерело: Офіційний сайт Національної поліції.
Telegram Channel