Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
Голова ОДА Юрій Погуляйко попросив вибачення

На сесії депутати облради визнали роботу Юрія Погуляйка незадовільною.

Фото Буг.

Голова ОДА Юрій Погуляйко попросив вибачення

Також він запевнив, що висловлення йому недовіри є абсолютно необґрунтованим

Голова облдержадміністрації Юрій Погуляйко вибачився у волинян за свою поведінку на сесії обласної ради.

Про це йшлося в етері Громадського Інтерактивного Телебачення, передає volyninfa.com.ua.

Нагадаємо, 10 грудня у порядок денний сесії облради включили питання про звіт голови Волинської облдержадміністрації Юрія Погуляйка, який на сесію не прийшов. Пізніше Погуляйко пояснив, що ні особисто, ні листом, ні в телефонному режимі на засідання сесії його не запросили. Більше того, за словами голови Волинської ОДА, прозвітувати він має після закінчення календарного року, коли будуть показники виконання місцевих бюджетів, надані Міністерством фінансів.

Чесно, така гостра реакція… Я за це вибачаюся перед волинянами, не перед депутатами, перед волинянами вибачаюся за те, що я погарячкував, гостро зреагував на цю критику, тому що вона була необґрунтована, на мою думку.

Читайте також: Голова Волинської ОДА хотів, щоб Луцьком керував Недопад.

На сесії депутати облради визнали роботу Юрія Погуляйка незадовільною, а Володимир Бондар («За майбутнє») запропонував висловити йому недовіру. До оголошення результатів таємного голосування у сесійну залу прийшов голова Волинської облдержадміністрації Погуляйко, який відверто заявив, що оголошення йому недовіри – це подарунок нардепу. Тоді день народження відзначав народний депутат України, лідер партії «За майбутнє» Ігор Палиця. Між депутатами та Погуляйком у сесійний залі виник конфлікт.

«Чесно, така гостра реакція… Я за це вибачаюся перед волинянами, не перед депутатами, перед волинянами вибачаюся за те, що я погарячкував, гостро зреагував на цю критику, тому що вона була необґрунтована, на мою думку», – пояснив Юрій Погуляйко.

За словами Волинської облдержадміністрації, під час сесії він саме дивився пряму трансляцію із засідання, яку транслювало Громадське Інтерактивне Телебачення.

«Мене просто ніхто не запросив. Це такий сценарій був, щоб я не прийшов. Аби всі волиняни розуміли, що я й не повинен був звітувати. Звітуватися я мав наприкінці січня, або спочатку лютого. Я особисто вам кажу і даю 100%, що я прозвітуюся і перед депутатами, і перед волинянами коли прийде час. Це є такий порядок і такі умови», – сказав голова Волинської ОДА.

Telegram Channel