Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Водій намагався застрелитися: в Києві поліція влаштувала погоню

Правоохоронці встановлюють усі обставини інциденту.

Фото OBOZREVATEL.

Водій намагався застрелитися: в Києві поліція влаштувала погоню

В Оболонському районі столиці 23 грудня близько опівночі поліцейські наздоганяли Hyundai, який не зупинився на вимогу патрульних

Машина припинила рух тільки після того, як правоохоронці відкрили вогонь. Про це повідомляє OBOZREVATEL з посиланням на інформоване джерело,

Можливо, водій намагався покінчити життя самогубством, вистріливши в голову з травматичного пістолета.

«У салоні було виявлено чоловіка з вогнепальним пораненням голови. Його негайно госпіталізували. Можливо, водій намагався покінчити життя самогубством, вистріливши в голову з травматичного пістолета», - зазначив співрозмовник видання.

У прес-службі патрульної поліції Києва повідомили, під час складання адмінматеріалів на п'яного водія, вони намагалися зупинити Hyundai, щоб долучити його власника в якості свідка. Замість цього іномарка на швидкості виїхала з місця події.

Нагадаємо, горохівчанин за кермом легковика влетів у Ford Focus, є постраждалий.

У поліції уточнили, що під час погоні водій-утікач неодноразово порушував правила дорожнього руху та ігнорував вимоги зупинитися. На проспекті Правди порушника це вдалося зробити, заблокувавши йому рух. Намагаючись втекти, водій ледь не наїхав на поліцейського, який змушений був відкрити вогонь. Тільки після цього машина зупинилася.

«Водій Hyundai з пораненням голови був госпіталізований в лікарню та прооперований. Лікарі витягли гумову кулю від травматичного пістолета. Також при огляді його речей був виявлений пакетик з білою порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну», – резюмували у поліції.

Telegram Channel