Курси НБУ $ 39.57 € 42.16
«Міська влада має всі підстави продовжити знесення Центрального ринку», – Поліщук

Ринок "Центральний".

Фото з відкритих джерел.

«Міська влада має всі підстави продовжити знесення Центрального ринку», – Поліщук

Міський голова нагадав, що міськрада припинила дію договору оренди на земельну ділянку, на якій розташована права частина базару

Луцький міський голова Ігор Поліщук заявив, що міська влада має законні підстави продовжити демонтаж Центрального (Старого) ринку. Водночас він не сказав, коли це відбудеться.

Про це стало відомо у середу, 23 грудня, під час сесії Луцької міської ради, повідомляє Перший. 

Міський голова нагадав, що міська рада припинила дію договору оренди на земельну ділянку, на якій розташована права частина ринку. Облспоживспілка намагалась оскаржити рішення в суді, але і суд першої інстанції, і апеляційний ухвалили рішення на користь мерії. Також міська рада поділила цю земельну ділянку, виокремивши ту частину, де стоїть павільйон. Це рішення ще намагаються оскаржити в суді.

Міська рада поділила цю земельну ділянку, виокремивши ту частину, де розташований павільйон. Це рішення ще намагаються оскаржити в суді.

«Водночас є всі законні підстави продовжувати демонтаж. Договір оренди припинено, ця ділянка перебуває у власності міста», –  сказав Ігор Поліщук.

Коли продовжать демонтаж, він не уточнив.

Нагадаємо, демонтажні роботи на території Центрального ринку розпочалися на початку лютого 2020 року. Станом на кінець травня земельна ділянка на вулиці Глушець площею 0,5904 га була очищена від усіх конструкцій.

Джерело: Перший
Telegram Channel