Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Троє жителів Нововолинська торгували наркотиками протягом кількох місяців

Триває слідство.

Фото Debora Cartagena/PIXNIO.

Троє жителів Нововолинська торгували наркотиками протягом кількох місяців

Зловмисників, які розповсюджували заборонені речовини в шахтарському місті, затримали

У рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 307 Кримінального Кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) сьогодні працівники управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області спільно з Нововолинським відділенням поліції провели санкціоновані обшуки.

Правоохоронці задокументували три факти збуту заборонених речовин цими зловмисниками з метою особистого незаконного збагачення. 

У 49-річної місцевої жительки та її 37-річного співмешканця виявили наркотичні засоби та психотропні речовини, мобільні телефони, банківські картки, зіп-пакети та інші речі, які могли використовуватись у їх злочинній діяльності. Також правоохоронці задокументували три факти збуту заборонених речовин цими зловмисниками з метою особистого незаконного збагачення. 

Читайте також: 36-річний водій «порше» на смерть збив двох пенсіонерів на пішоходному переході.

Нині вони затримані, їм оголошено підозри. За такі злодіяння жінці й чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. 

Також сьогодні в Нововолинську поліцейські задокументували кілька фактів збуту наркотиків ще однією місцевою мешканкою, 1997 року народження, яка реалізовувала психотропи на території міста. Нині жінка також затримана в порядку ст. 208 КПК України, вирішується питання про оголошення їй підозри та обрання запобіжного заходу.

Telegram Channel