Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
До хворих маленьких волинян прийшов Святий Миколай

Щедрі подарунки отримали слухняні дітки.

Фото:Мальтійська служба допомоги.

До хворих маленьких волинян прийшов Святий Миколай

В понеділок 21 грудня святий Миколай направив своїх помічників з подарунками в ДНЗ №28 компенсуючого типу для дітей з вадами розвитку, в ЗОШ І-ІІ ступеня с. Шепель Луцького р-ну та до шкіл №1 і №3 м. Ківерці. Також він приніс радість хворим дітям з онкогематологічного відділення Волинської обласної дитячої лікарні та учням ЗОШ №15 м. Луцька

Крім цього, Мальтійська служба самостійно закупила набори для розвитку дрібної моторики рук і солодощі вихованцям спецгрупи ДНЗ №39 м. Луцька, а цукеркові подарунки загалом отримали 140 дітей.

Реклама Google

Низький уклін і щира вдячність усім добродійникам, які долучились до акції, зігріли теплом і любов'ю дитячі серця, підтримали віру у добро та милосердя. Особлива подяка нашим партнерам з гіпермаркету Нова Лінія м.Луцьк, які взяли на себе левову частку по організації і проведенню цього великого заходу

Низький уклін і щира вдячність усім добродійникам, які долучились до акції, зігріли теплом і любов'ю дитячі серця, підтримали віру у добро та милосердя.

Сердечно дякуємо працівникам військових частин, які дислокуються в Луцьку: Національній Гвардії України, прикордонникам, льотній частині, військового госпіталю та обласного комісаріату, а також викладачам Волинського коледжу НУХТ, лікарям Луцького клінічного пологового будинку, інтернет компанії «Волинські оптичні мережі».

Читайте такожМиколай за кермом: під Луцьком зафіксували диво-автобус з Чудотворцем

Наша організація також дякує нашим друзям Михальчуку Роману, сім’ї Тетяни, сім’ї Тараса, які завжди бажають допомогти дітям.

Джерело: Мальтійська служба допомоги
Telegram Channel