Курси НБУ $ 39.47 € 42.18
На Волині урізали зарплату апарату сільради, зате всі дітки округи харчуватимуться безплатно

Юрій Фініковський цього року очолив Рівненську територіальну громаду.

Фото lyuboml.rayon.in.ua.

На Волині урізали зарплату апарату сільради, зате всі дітки округи харчуватимуться безплатно

У бюджеті Рівненської територіальної громади на 2021 рік передбачено збільшення грошових витрат на продукти для вихованців садочків та учнів шкіл

Раніше за кошти місцевого бюджету харчувалися учні молодших класів, частково вихованці садочків та діти пільгових категорій.

 За словами керівника громади Юрія Фініковського, місцеві органи влади можуть самостійно приймати рішення щодо безкоштовного харчування відповідно до того, чи є у них кошти чи ні. Так як збережено акциз на пальне для бюджетів місцевого самоврядування, то ресурси треба розподіляти так, щоб допомагати тим, хто першочергово цього потребує.

Реклама Google

Для батьків 749 учнів та 144 вихованців дитячих садочків Рівненської громади стане приємним передноворічним подарунком новина про харчування дітей за кошти місцевого бюджету.

З огляду на це, керівництвом громади було прийнято рішення забезпечити безкоштовним харчуванням усіх вихованців закладів освіти громади за рахунок зменшення видатків на утримання працівників апарату сільської ради.

Нагадаємо, Укрпошта може припинити виплату пенсій з 1 січня.

Отож, для батьків 749 учнів та 144 вихованців дитячих садочків Рівненської громади стане приємним передноворічним подарунком новина про харчування дітей за кошти місцевого бюджету. До речі, на це передбачено понад 1,5 млн. грн.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel