Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Один український захисник  підірвався на вибуховому пристрої, інший – отримав вогнепальне поранення

Військові дали адекватну відсіч ворогу.

Фото: Операція об'єднаних сил.

Один український захисник підірвався на вибуховому пристрої, інший – отримав вогнепальне поранення

Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами

Протягом доби 24 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано п’ять порушень режиму припинення вогню.

Більшість провокацій збройні формування Російської Федерації здійснили у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід». Так, неподалік Водяного, що на Приазов’ї, ворог чотири рази відкривав вогонь поблизу українських позицій з мінометів 82-го калібру та автоматичних станкових гранатометів.

Реклама Google

На цьому ж напрямку, в районі населеного пункту Красногорівка, внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої отримав поранення один військовослужбовець зі складу Об'єднаних сил. Захиснику надано медичну допомогу та оперативно доставлено до лікувального закладу. Його життю нічого не загрожує.

На численні обстріли російсько-окупаційних військ українські військовослужбовці надали противнику адекватну відповідь.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» поблизу населеного пункту Шуми противник вів вогонь в бік наших позицій з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької зброї. Внаслідок обстрілу один український захисник отримав вогнепальне поранення. Воїну оперативно надано медичну допомогу та доправлено до медичного закладу.

На численні обстріли російсько-окупаційних військ українські військовослужбовці надали противнику адекватну відповідь.

У районі проведення операції Об’єднаних сил виконують завдання й інші складові сил оборони. Учора сапери ДСНС розмінували майже 5 гектарів території та передали на знищення 126 вибухонебезпечних предметів.

Обстановка в районі проведення операції Об’єднаних сил і надалі контрольована українськими воїнами.

Від початку поточної доби, 25 грудня, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

Минулої доби, 24 грудня, представники Національної поліції України зі складу ОС зафіксували 88 адміністративних правопорушень. Підрозділами поліції зведених загонів перевірено 5039 транспортних засобів та 4653 осіб. Також було затримано одну особу, яку підозрюють у причетності до збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Минулої доби через контрольний пункт в'їзду-виїзду «Станиця Луганська» на тимчасово окуповану територію України прослідувало 1076 осіб, на підконтрольну Україні територію прибуло 420 осіб. Через КПВВ «Новотроїцьке» – 10 та 30 осіб відповідно.

Слава Україні!

Джерело: Операція об'єднаних сил
Telegram Channel