Курси НБУ $ 39.60 € 42.44
Шестирічний хлопчик попросив у фармацевтичної копманії вакцину для Санти. Йому відповіли

Бізнесмени не змогли проігнорівати доброту дитини.

Фото Pxhere.

Шестирічний хлопчик попросив у фармацевтичної копманії вакцину для Санти. Йому відповіли

У конверті лежав невеличкий різдвяний подарунок: набір для малювання

Представники компанії відповіли шестирічному хлопчику з Ірландії, який попросив надати вакцину від COVID-19 для Санта-Клауса і його ельфів, повідомляє «Релігійна правда» з посиланням на The Irish Examiner.

«Я чув ви зробили нову вакцину від коронавірусу. Чудова робота. Чи не могли б ви, якщо ваша ласка, відправити трохи на Північний полюс для Санти і його ельфів», – написав Каллум Торнгіл з Гланмайра в листі до компанії.

Реклама Google

Я хочу, щоб ви знали, що ми робимо все можливе, щоб допомогти принести надію людям у всьому світі. І ми обов’язково подбаємо про Санту і його ельфів теж.

Як зазначає Інтерфакс, у відповідь він отримав лист з офісу компанії в Рінгаскідді: «Ми зв’язалися з Сантою, щоб запропонувати свою допомогу, і він запевнив нас, що він, місіс Клаус, олені і всі ельфи перебувають у доброму здоров’ї і безпеці».

Читайте також: Підтримайте кандидата на звання «Людина року» – хірурга з Ковеля Олега САМЧУКА.

Генеральний директор Pfizer Альберт Бурла також відповів Каллум і ще одній дитині, які написали компанії в пості на LinkedIn.

«Я хочу, щоб ви знали, що ми робимо все можливе, щоб допомогти принести надію людям у всьому світі. І ми обов’язково подбаємо про Санту і його ельфів теж», – написав Бурла.

Вакцина Pfizer і BioNTech першою отримала дозвіл на використання від влади США і Великій Британії на початку цього місяця.

Telegram Channel