Курси НБУ $ 39.22 € 42.37
Дві 6-річні дівчинки важко поранені з батьківського дробовика (Фото)

Тривають слідчі дії.

Фото Pixabay.

Дві 6-річні дівчинки важко поранені з батьківського дробовика (Фото)

Відкрито кримінальне провадження

В результаті НП одна дівчинка отримала вогнепальне поранення обох ніг, її подружка – поранення живота

В Одеській області дві 6-річні дівчинки постраждали через дробовик, встановлений проти злодіїв. Про це повідомляє APnews з посиланням на Нацполіцію, передає apnews.com.ua.

Діти грали у дворі та забігли до сараю, де спрацював саморобний пристрій, який батько однієї з дівчат встановив для відлякування злодіїв.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група територіального відділу поліції. За попередньою інформацією, діти грали у дворі та забігли до сараю, де спрацював саморобний пристрій, який батько однієї з дівчат встановив для відлякування злодіїв.

Читайте також: 31-річна жінка зарізала свого співмешканця після гулянки (Фото).

В результаті НП одна дівчинка отримала вогнепальне поранення дробом обох ніг, її подружка – поранення живота. Обидві дитини були доставлені до медичного закладу, наразі їх стан задовільний.

Зараз поліцейські встановлюють всі обставини події. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Telegram Channel