Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Депутат райради на Волині захищає Україну на Сході

Свободівець Віктор Вілентко.

Фото visnyk.lutsk.ua.

Депутат райради на Волині захищає Україну на Сході

Друга сесія Володимир–Волинської районної ради, яка відбулася минулого четверга, була особливою

На неї прибув з Луганщини депутат – свободівець Віктор Вілентко, подолавши 1350 кілометрів.

Його добре знала й обрала іваничівська громада, адже пан Віктор тривалий час займав ключові посади в районі. З 2002 по 2010-й рік керував Іваничівською селищною радою. В 2014-му  йому довірили посаду голови Іваничівської районної ради. Звідти й попросився в АТО – не на словах, а на ділі захищати Україну. Це була третя хвиля мобілізації.

Ключовими питаннями якого були бюджет 2021- го року та реорганізація Іваничівського та Локачинського районів.

Спочатку служив в 24-й окремій механізованій бригаді, що дислокувалася в місті Яворів Львівської області. В липні 2016-го  перейшов у 14-у Володимир – Волинську ОМБ. Командир взводу зв’язку третього механізованого батальйону Віктор Вілентко восени нинішнього року вирішив поборотися за депутатський мандат. Тепер він, в міру можливостей, приїжджає на Волинь не лише провідати рідних, посмакувати домашніми стравами в колі сім»ї, а й виконати ще один громадський обов’язок. 

Читайте також: У Ківерцівській громаді старостинський скандал.

Реклама Google

На сесійному засіданні, ключовими питаннями якого були бюджет 2021- го року та реорганізація Іваничівського та Локачинського районів, пан Віктор був найбільш активним. Він повідомив, що його депутатські обов’язки виконуватиме помічник Петро Сопронюк і попросив керівників райради налагодити роботу районного представницького органу так, аби й на Сході він мав можливість брати онлайн – участь у засіданнях. А на закінчення від імені усіх бійців 14-ї бригади привітав присутніх з прийдешнім Новим роком і Різдвяними святами.


Передрук або відтворення у будь-якій формі цього матеріалу без письмової згоди volyn.com.ua заборонено.

Telegram Channel