Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Одному з луцьких барів дозволили працюватиме до ранку

Танці до ранку.

Фото ІА Волиньпост.

Одному з луцьких барів дозволили працюватиме до ранку

Раніше лучани скаржилися на роботу закладу

У Луцьку погодили режим роботи для бару «У Наталки», що на вулиці Потебні.

Про це йшлося у понеділок, 28 грудня, під час засідання виконкому Луцькради, інформує ІА Волиньпост.

До слова, лучани неодноразово скаржилися на роботу закладу. Відомо, що влітку там побили та пограбували чоловіка, вкравши у нього сумку з мобільним телефоном та грошима.

 Із 1 січня 2021 року заклад працюватиме із 22.00 до 04.00.

За інформацією, наданою Луцьким відділом поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області, управлінням патрульної поліції у Волинській області та управлінням Держпродспоживслужби, неодноразових документовано підтверджених порушень норм громадського порядку щодо дотримання тиші та санітарного законодавства у закладі протягом останніх трьох місяців не зафіксували. Не виявили й протягом трьох місяців у барі «У Наталки» з 22.00 до ранку неповнолітніх осіб.

Член виконкому Віктор Ящук повідомив, що суд встановив, що заклад працював посеред ночі у карантин. Натомість мер Ігор Поліщук зазначив, що підприємець у суді оскаржив це рішення.

«Порушення бару «У Наталки» - постійна проблема нашого міста, постійна робота для поліції. Там відбуваються постійні безпорядки. Це один із найбільш проблемних закладів у нашому місті, на мою думку», - сказав Поліщук.

Відтак, у місті можуть повернутися до розгляду режиму роботи бару. Поки ж із 1 січня 2021 року заклад працюватиме із 22.00 до 04.00.

Telegram Channel