Курси НБУ $ 39.67 € 42.52
Новорічні знижки до 50% на корпусні меблі від виробника FlashNika

Волинь-нова

Новорічні знижки до 50% на корпусні меблі від виробника FlashNika

FlashNika – це виробник, котрий виготовляє якісні корпусні меблі за сучасними технологіями. Оформити замовлення тут може будь-хто. Жителі Волині отримують можливість теж придбати елементи інтер'єру з суттєвими знижками та отримати замовлення з доставкою транспортними компаніями

Найпрактичніший подарунок собі на Новий рік та Різдво - нові меблі для оселі. Величезні новорічні знижки пропонує інтернет-магазин меблів FlashNika. Тут можна придбати все для оновлення інтер'єру з економією до 50%.

При виготовленні нових колекцій використовуються надійні матеріали, котрі безпечні для людей, довго зберігають зовнішню привабливість. Контроль якості здійснюється на всіх етапах виробництва.

Знижки на меблі в інтернет-магазині FlashNika

Асортимент меблів у виробника великий:

  • всі види офісних меблів;

  • шафи-купе;

  • традиційні шафи для зберігання одягу;

  • стелажі для документів;

  • полиці, тумби;

  • комоди;

  • письмові столи;

  • комп'ютерні столи;

  • столи-трансформери.

При виготовленні нових колекцій використовуються надійні матеріали, котрі безпечні для людей, довго зберігають зовнішню привабливість. Контроль якості здійснюється на всіх етапах виробництва. Спочатку перевіряються листкові матеріали, з яких створюються меблі, на предмет відсутності подряпин, сколів, інших дефектів на поверхні. Контролюється і процес виробництва, відповідність діючим стандартам та технологіям. Останній етап контролю відбувається перед відправкою продукції покупцеві. Меблі поставляються в розібраному вигляді, але у вас не буде проблем з встановленням, бо до замовлення додається проста зрозуміла інструкція. Якщо у вас лишаються питання, завжди можна зателефонувати менеджеру компанії-виробника, щоб їх задати.

Доставка замовлень

Незалежно від того, де саме ви знаходитесь, можна замовити меблі з величезними знижками у фірмовому магазині виробника. Доставка на Волинь здійснюється транспортними компаніями. Якщо потрібна модель є в наявності, то комплектація замовлення та відправка здійснюються одразу. Вартість транспортування розраховується індивідуально, але зважаючи на те, що меблі відправляються в розібраному вигляді, виходить недорогою.

При отриманні треба оглянути меблі, переконатися, що пакування не пошкоджене. На продукцію діє гарантія 12 місяців. Якщо ви виявите будь-які дефекти, про це одразу треба повідомити представників компанії - вантаж застрахований. Якість меблів від виробника завжди залишається високою.

Telegram Channel