Курси НБУ $ 39.79 € 42.38
Чоловіки живцем поховали свого товариша

Тривають слідчі дії.

Фото Нацполіція.

Чоловіки живцем поховали свого товариша

Зловмисники постануть перед судом

Стало відомо, що прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт відносно трьох жителів Вишгорода за фактом умисного вбивства, вчиненого за попередньою змовою групою осіб (п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України).

Про це повідомляє інформаційний портал «Моя Київщина» з посиланням на пресслужбу прокуратури у Київській області.

Лайка швидко переросла у бійку, спочатку один чоловік накинувся з кулаками на п’яного знайомого, а за кілька хвилин до нього приєднались й інші фігуранти провадження.

Чоловіки 28 червня випивали у підсобному приміщенні Вишгородського кладовища. Потім розпочався конфлікт, який переріс у бійку.

Читайте також: У Росії підлітки зґвалтували і вбили 38-річну виховательку дитячого садочка.

Добряче хильнувши, знайомий товаришів розпочав конфлікт з одним із них. Лайка швидко переросла у бійку, спочатку один чоловік накинувся з кулаками на п’яного знайомого, а за кілька хвилин до нього приєднались й інші фігуранти провадження. Втрьох вони гамселили потерпілого, допоки той не перестав подавати ознаки життя, після чого агресивна компанія перенесла його до найближчих могил, де  між похованнями чоловіки викопали півметрове заглиблення, у яке помістили тіло бідолашного та присипали ґрунтом. Саме механічна асфіксія внаслідок попадання ґрунту до дихальних шляхів і призвела до смерті потерпілого, – пишуть у пресслужбі.

Telegram Channel