Курси НБУ $ 39.78 € 42.31
Лучанка продавала сурогат на молочній «точці»

Торгівля йшла жваво, поки не завадили муніципали.

Фото зі сторінки ДМВ ЛМР у Facebook.

Лучанка продавала сурогат на молочній «точці»

Її «колега» стежила за ситуацією і прикривала продавщицю

Під час чергового рейду старший інспектор відділу протидії стихійній торгівлі департаменту муніципальної варти виявив, що мешканка Луцька продаж сурогат. Жінка приторговувала рідиною сумнівного походження на проспекті Молоді, використовуючи для прикриття «точку» продажу молочних продуктів. Інша жінка допомагала їй. Обидві жіночки гарненько співпрацюють: одна стоїть на сторожі та стежить, чи не має поряд зайвих людей. Про це інформує Департамент муніципальної варти Луцької міської ради.

Обидві жіночки гарненько співпрацюють: одна стоїть на сторожі та стежить, чи не має поряд зайвих людей.

На громадянку, яка приторговує рідиною сумнівного походження з різким запахом спирту – сурогатом, було складено протокол про адміністративне правопорушення за ч. 3 ст. 156 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За цією статтею передбачена відповідальність у вигляді накладення штрафу у розмірі від 3400 до 10200 гривень.

На іншу громадянку склали протокол за ст. 152 КУпАП за розташування об’єкта торгівлі у невстановленому місці.

Матеріали адміністративних справ передано відповідно: до Луцького міськрайонного суду Волинської області та адміністративної комісії за місцем проживання порушниці. Розмір штрафу буде визначено за місцем розгляду справ.

 

 

Telegram Channel